Με την Εγγύηση της MunichRE

Με την Εγγύηση της Munich RE

Όλες οι ασφαλιστικές εργασίες της Apeiron Insurance Project καλύπτονται αντασφαλιστικά με την Εγγύηση της MunichRE.

Not If, But How

Με την εγγύηση της MunichRE.
Η Munich Re αντασφαλίζει τους γενικούς κλάδους όλων των ασφαλιστικών εργασιών που αναλαμβάνει η Apeiron Insurance Project στην Ελλάδα. Η Munich Re, είναι αντασφαλιστική εταιρία με έδρα το Μόναχο της Γερμανίας και ένας από τους μεγαλύτερους αντασφαλιστές παγκοσμίως. Τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα για το έτος 2021 ξεπέρασαν τα €59,56 δισ.

Η εμπειρία στη διαχείριση κινδύνων είναι η δύναμή τους.

Η καινοτομία, η τεχνογνωσία σε όλες τις πτυχές του κινδύνου και η υγιή οικονομική βάση είναι τα πλεονεκτήματα που αντιπροσωπεύει το Munich Re, όταν οι πελάτες αντιμετωπίζουν εξαιρετικούς κινδύνους.

Ως πρωτοπόροι στην αξιολόγηση κινδύνων, οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό του παγκόσμιου ασφαλιστικού τοπίου, επεκτείνοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες καθώς αναδύονται νέες μορφές κινδύνου. Από τις εκτοξεύσεις διαστημικών πυραύλων έως τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο έως τις πανδημίες, φροντίζουν για τους κινδύνους.

Είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχου,ς αντασφαλιστικών και ασφαλιστικών λύσεων κινδύνου στον κόσμο.

Αναλαμβάνουν κάθε είδους κινδύνους σε όλο τον κόσμο. ο Όμιλος Munich Re και οι επιχειρηματικές του μονάδες δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς ασφάλισης. Η συνεπής διαχείριση κινδύνων, η οικονομική σταθερότητα και η εγγύτητα των πελατών μας καθιστούν έναν πολύ περιζήτητο αξιόπιστο συνεργάτη.

Η στρατηγική

Με καινοτόμο και επιχειρηματική δύναμη, η Munich Re επεκτείνει και βελτιώνει τις βασικές της δραστηριότητες, ενώ ταυτόχρονα καθιστά τον οργανισμό του πιο λιτό, πιο κερδοφόρο και πιο ψηφιακό.