Όμιλος Triglav d.d.

Η Apeiron Insurance Project

αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τον Όμιλο Triglav d.d. στην Ελλάδα

Ποιος είναι ο Όμιλος Triglav d.d.;

Ο Όμιλος Triglav, είναι ο κύριος ασφαλιστικός-χρηματοοικονομικός όμιλος στη Σλοβενία. Είναι ένας από τους κορυφαίους ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην περιοχή της Αδριατικής. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1900, έχοντας παράδοση στον χώρο πιάνω από 122 έτη και απασχολεί περισσότερους από 5.306 υπαλλήλους.

Η Triglav, η ελέγχουσα εταιρεία του ομίλου Triglav, μαζί με τις θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες λειτουργεί σε επτά αγορές σε έξι χώρες. Η Εταιρεία διακρίνεται από τη γνώση, την εμπειρία και την αριστεία προς πελάτες, εργαζόμενους και μετόχους.

Το μοντέλο δράσης του ομίλου, είναι πελατοκεντρικό και στόχο έχει κυρίως την ικανοποίηση του πελάτη.

Triglav Ασφαλιστική

Η ελέγχουσα εταιρεία του ομίλου Triglav είναι η Triglav d.d, με έδρα τη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την οικονομική δύναμη, αποτελεί εγγύηση για τις επόμενες γενιές πελατών.

Η Triglav d.d είναι η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στη Σλοβενία, η οποία κατείχει μερίδιο αγοράς 38,9% στο τέλος του 2022. Η δραστηριότητα της οποίας απευθύνεται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.

Στις δραστηριότητες της Zavarovalnika Triglav προστίθεται το σημαντικό έργο χορηγιών και δωρεών, που μαζί με τον Όμιλο Triglav d.d., πραγματοποιούν κάθε χρόνο. Οι χορηγίες και οι δωρεές, είναι μέρος του μοντέλου δράσης της εταιρίας και αφορά τους κλάδους υγείας, εκπαίδευσης, αθλητισμού, πολιτισμού και περιβάλλοντος.

Οικονομικά Στοιχεία

Το έτος 2022, ο όμιλος Triglav κατέγραψε 1.479,6 εκατ. € μικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρά, 134,5 εκατ € κέρδη προ φόρων, ενώ χαρακτηρίστηκε για ακόμη μία χρονιά “A Stable” από τους μεγαλύτερους οίκους αξιολόγησης. Για το ίδιο έτος, ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας της ασφαλιστικής εταιρίας άγγιξε το 246%, ποσοστό που θεωρείται ως ισχυρό.

Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την Zavarovalnika Triglav και τον Όμιλο Triglav d.d., θα βρείτε στην ετήσια παρουσίαση μας “Ποιοι Είμαστε” , αλλά και απευθείας από το site του Ομίλου Triglav d.d..