Η επόμενη μέρα της πανδημίας του Κορονοϊού

Από την πρώτη μέρα συνειδητοποίησες, ότι η πανδημία θα αλλάξει πολλά στην καθημερινότητα σου, αν όχι τα πάντα. Τότε, άρχισες να προσαρμόζεσαι σε μια διαφορετική ρουτίνα που ναι μεν σε κάποια επίπεδα σε περιόρισε, όμως, σε πολλά άλλα σε απελευθέρωσε. Η επόμενη μέρα, της επιστροφής σου στην καθημερινότητα σε βρήκε με δυνατότητες που μέχρι τώρα δεν είχες φανταστεί.

Αναβάθμιση Υπηρεσιών

Νέες συνθήκες επικράτησαν στην αγορά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Εταιρίες από όλους τους κλάδους, αναγκάστηκαν να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους και να αλλάξουν τον τρόπο που εργάζονται, ψηφιοποιώντας πλήρως τις διαδικασίες τους. Με άλλα λόγια, η εξυπηρέτηση του πελάτη έπρεπε πλέον να γίνεται από απόσταση, γιατί οι ανάγκες σου δεν σταμάτησαν επειδή έμεινες σπίτι.

On-line Αγορές

Αρχικά, ήξερες ότι μέσα από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σου τα είχες όλα στην πόρτα σου και ήσουν εξοικειωμένος με τις on-line αγορές. Θα θέλαμε, όμως, να δούμε την έκπληξη στο πρόσωπο σου μόλις συνειδητοποίησες ότι τώρα μπορείς να αγοράσεις τα πάντα. Ακόμα και ένα αυτοκίνητο, το οποίο θα έφτανε στην πόρτα σου σε λίγες μόνο μέρες. Ποιος να σου το λέγε… Delivery Αυτοκινήτου!

Girl Car GIF - Find & Share on GIPHY

Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Η επόμενη σου σκέψη ήταν, ότι το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσες να πληρώσεις είναι η ασφάλιση του αυτοκινήτου σου και απευθύνθηκες στον ασφαλιστή σου. Ένιωσες ανακούφιση, όταν εκείνος σου μίλησε για την Apeiron Insurance Project. Η οποία, θέλοντας να είναι ένα βήμα μπροστά και να σε διευκολύνει σε αυτή την μεταβατική περίοδο, σου προσφέρει μέχρι και 20% έκπτωση στα ασφάλιστρα, ώστε να μην χρειάζεται να σκεφτείς πως θα πληρώσεις το συμβόλαιο σου.

Happy So Excited GIF - Find & Share on GIPHY

Προασφαλιστικός έλεγχος από απόσταση. Κι όμως!

Η μεγάλη έκπληξη, ήταν μετά! Όταν σε λίγες ώρες, σε καλέσαμε και σου είπαμε ότι για τον προασφαλιστικό έλεγχο του οχήματος σου, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να έχεις μαζί σου το κινητό σου και μια εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσεις. Η κάμερα σου ήταν το μόνο εργαλείο που χρειάστηκε για να ελέγξουμε το όχημα σου. Και παρόλο που και εμείς έπρεπε να μείνουμε σπίτι για την ασφάλεια μας, ήμασταν εκεί για να σε εξυπηρετήσουμε και να κάνουμε την εμπειρία σου ακόμα καλύτερη. Μας έδωσε τεράστια ικανοποίηση η χαρά που ένιωσες από αυτή την εμπειρία, αφού αυτός ήταν ο σκοπός μας.

Someone Call GIF - Find & Share on GIPHY

Η επόμενη μέρα

Θεωρήσαμε ως μονόδρομο την δική σου καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση. Γι’ αυτό το λόγο, προσπαθήσαμε μέσα από την άμεση αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και τις ήδη ταχύτατες διαδικασίες που έχουμε υιοθετήσει, να είμαστε στο πλευρό σου και στο πλευρό των συνεργατών μας σε αυτήν την νέα εποχή, που απαιτεί ευελιξία, καινοτομία και αλληλεγγύη. Τελικά, η επόμενη μέρα μας βρήκε ακόμα πιο άμεσους και αποτελεσματικούς, με νέες ιδέες που γίνονται πράξη.

Πάμε ένα βήμα παραπέρα για να έρθουμε πιο κοντά!