Σήμερα

Από την ιδέα και την υλοποίηση της Apeiron Insurance Project, μέχρι σήμερα πέρασαν 2 χρόνια. 730 μέρες. Κάθε μια από αυτές τις ημέρες, ήταν διαφορετική. Είχαμε τα πάνω μας αλλά και τα κάτω μας. Νιώσαμε χαρές, πολλές χαρές αλλά αντιμετωπίσαμε και δυσκολίες. Ήμασταν όμως μια ομάδα. Μια ομάδα, που μέρα με την ημέρα μεγαλώνει και συνεχίζει να μένει ενωμένη, όπως την πρώτη μέρα.

Μέρα 1η

Είναι πρωί, ώρα 9 και εμείς μόλις 5 άνθρωποι. Η αγωνία κυριαρχεί, είναι η μεγάλη μέρα. Ελέγχουμε τα πάντα, τσεκάρουμε τα συστήματα, τα τηλέφωνα, τα κουδούνια. Είμαστε έτοιμοι. Η πρώτη αίτηση έρχεται και το πρώτο συμβόλαιο εκδίδεται. Κοιταζόμαστε μεταξύ μας και τότε… Γέλια, χειροκροτήματα, ενθουσιασμός. Έχει συμβεί.

The Office Party Hard GIF - Find & Share on GIPHY

50.000 ευχαριστημένοι πελάτες

Σήμερα, 730 ημέρες μετά, εξυπηρετούμε 50.000 ευχαριστημένους πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Στο δυναμικό μας προστέθηκαν ακόμη 13 άτομα και οι συνεργάτες μας ξεπερνούν τους 400. Έκτος από τα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα, έχουμε δικούς μας ανθρώπους σε 3 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, στην Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και την Πάτρα για να είμαστε πιο κοντά σε εσένα.

O Κλάδος της Ασφάλισης Αυτοκινήτου.

Ο κλάδος της ασφάλισης αυτοκινήτου διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και ουσιώδη λειτουργία στην οικονομική ανάπτυξη και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. Ακόμη, διακρίνεται από υψηλά επίπεδα ανταγωνιστικότητας. Η ενσωμάτωση μας σε αυτόν, δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Έπρεπε να αναπτυσσόμαστε και να εξελισσόμαστε διαρκώς.

Η Apeiron είναι οι άνθρωποι της

18 άνθρωποι με την γνώση, τη εξειδίκευση και την εμπειρία, να αναγνωρίσουμε αυτήν την ανάγκη. Ελισσόμαστε και μέσα από στρατηγικές κινήσεις και στοχευμένες συνεργασίες, ανταποκρινόμαστε με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αναπτυσσόμαστε και συνεχίζουμε κάθε μέρα να βελτιώνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας προς εσένα και τους συνεργάτες μας, προσφέροντας νέες και καινοτόμες λύσεις.

Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών

Τον Δεκέμβριο του 2019, αποφασίσαμε ότι μπορούμε να θέσουμε υποψηφιότητα στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελάτων. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Παρουσιάσαμε την Apeiron και πως αυτή ανταποκρίνεται στην δική σου εξυπηρέτηση. Αυτό μας έφερε στην τελική τριάδα σε τρεις κατηγορίες.

  • Πρωτοεμφανιζόμενη Επιχείρηση της Χρονιάς
  • Ομάδα της Χρονιάς
  • Οργανισμός της Χρονιάς

Κάθε συμβόλαιο που εκδίδουμε αποδεικνύει ότι κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σου και αυτό μας δίνει την δύναμη να συνεχίζουμε… Πάμε ένα βήμα παραπέρα για να έρθουμε πιο κοντά!

To Be Continued GIF by The Bachelor Australia - Find & Share on GIPHY